Gömülü Diş Ameliyatı ve Tedavi Süreci

Gömülü dişler hastanın beslenme işlevini etkileyen bir bölgedeyse veya diş ve yüz estetiğini olumsuz yönde etkileyen bir durumdaysa, ortodontik bir bakış açısıyla tedavi edilmelidir. Böylece, gömülü dişlerle ilgili problemler ortadan kaldırılacak ve estetik problemler çözülecektir.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Gömülü Diş Ameliyatı ve Tedavi Süreci

Etkilenen dişler, diş çıkarma süresi geçmiş olsa bile, ağızda olması gereken yerde olmayan dişlerdir. Bu tür dişler çene kemiğinde kalabilir veya yumuşak doku ile kaplanabilir. Diğer tip, yarısı görünür olan ve diğer yarısı diş etlerinin altında olan dişlerdir. Öte yandan, bu tür dişlere yarı kapalı dişler denir. Uzman diş Kliniğinde, uzman doktorlarımız Bu prosedürü rahatça gerçekleştirirler.

https://www.alanyauzmanlardis.com/wp-content/uploads/2021/05/gomulu-dis-ameliyati-640x597.png

Gömülü dişler hastanın beslenmesini olumsuz yönde etkileyebilir ve dişlerin estetik yapısını etkileyebilir. Bu nedenle ortodonti açısından tedavi edilmelidir. Böylece, etkilenen dişle ilgili tüm problemler ortadan kaldırılacaktır. Alanya Uzmanlar Diş Polikliniğinde, gömülü diş ameliyatlarında, dişin bulunduğu alan lokal anestezi ile anestezi edilir, dişin etrafındaki kemik çıkarılır ve etkilenen diş çıkarılır.

Ameliyattan sonra, çıkarılan dişin üzerine bir pamuklu ped yerleştirilir, böylece kan pıhtılaşır ve durur. Hasta tamponu yaklaşık yarım saat boyunca ağzında sıkıca tutmalıdır. İlk 24 saat boyunca mümkünse sallamayın veya tükürmeyin; Olası ödemlere karşı buz kompresleri kullanılmalıdır. Ameliyattan sonra, alkol ve sigara içmeyi bırakmak ve ekşi, sıcak ve acı yiyeceklerden vazgeçmek gerekir. Yaklaşık bir hafta veya 10 gün sonra dikişler çıkarılır ve tedavi sona erer.

Ücretsiz Danışmanlık

Size tedavinin toplam maliyetini en başından itibaren anlatacağız ve daha sonra herhangi bir ek masraftan kaçınacağız. Size gönderilen diş tedavisinin toplam maliyeti dışında herhangi bir ekstra maliyet olmayacağından emin olabilirsiniz.
Bizi Arayın
Mobil: +90 532 423 77 32
Sabit Hat: +90 242 513 8338
Email
info@alanyauzmanlardis.com
info@admin_yenidata.uk
7/24 Randevu Sistemi
Randevu aldıktan en kısa süre içerisinde sizi arayacağız.

Randevu Saatleri

Çalışma saatlerini kontrol edin ve devam etmek için "Randevu" butonuna tıklayın.

İletişim

+90 532 423 77 32

https://www.alanyauzmanlardis.com/wp-content/uploads/2021/05/m2seyahat.png

2021 uzman ağız ve diş polikliniği. Tüm hakları gizlidir.

https://www.alanyauzmanlardis.com/wp-content/uploads/2021/05/tursab.png

2021 Specialized Oral and Dental Polyclinic. All Rights Are Confidential.